Golf del Sol
 

 

varför golf del sol

golf resor malmö

golf del sol

en vecka golfHusbilsgolfare 2017/2018

Boka tidigt, pris 775 euro, om du bokar senast 1 augusti 2017!

Vi, Laila och Lasse Hogström har tillsammans med Golf del Sol inlett ett samarbete, exklusivt för golfande husbilsåkare som reser till Spanien.
Vi erbjuder golf på en fantastisk fin bana med utsikt över Medelhavet, Aguilòngolf, med närhet till staden Aguilas.

Vi har de tre senaste åren genomfört för Caravan Club's golfare deras SpanienMästerskap i oktober/november på golfbanan Aguilon golf. I år genomförs SpanienMästerskapet under perioden 10 oktober t o m 10 november.

Nytt from 1 oktober 2017 är att vi öppnar upp för husbilsgolfare som inte är medlemmar i Caravan Club att spela med oss. Finns intresse kan vi ordna andra tävlingar som t.ex. speciella "husbilsmärke" Mästerskap.

Priset för ett månadspaket (oktober/november samt februari/mars) är 835 euro per par, fritt spel, inklusive golfbil i en månad. Bokar du senast den 1 augusti är priset 775 euro! Tidigare husbils-kunder erhåller 35 euro i rabatt på ordinarie pris. Fri ankomstdag.

Vi har även 14-dagarspaket till ett pris av 500 euro per par, fritt spel, inklusive golfbil.

Är du ensam i husbilen eller singelspelare? Kontakta oss för pris.

Varför inte kombinera Jul- och Nyårsfirandet med golf tillsammans med andra husbilsgolfare till ett specialpris under december 2017- januari 2018. Fritt spel i en månad inkl. golfbil för 650 euro per par. Eller alternativt 15 ggr/månad per par inklusive golfbil för 525 euro. Fri ankomstdag under december.

I alla paket ingår självklart att få delta i Golf del Sol´s tävlingsverksamhet och andra aktiviteter.

Vi erbjuder även reducerad greenfee på andra golfbanor som t.ex. Lorca Resort, Campo Sol, Valle del Este, Desert Spring, Marina Golf, Hacienda del Alamo och Alhama Signature Course.

När du kommer till Aguilas med din husbil så finns det tillgång till olika ställplatser (pris från 7 euro) eller ACSI-campingar alternativt stränder att fricampa på. Vi har även möjlighet att stå över natt vid våra golfbanor. Som husbilsåkare har du tillgång till en servicestation som tillhandahåller all den service som du behöver för din husbil, tömning och fyllning av husbilens olika tankar inkl. LPG. De har även ställplats med el, dusch och tvättmaskin.

Du kommer också att ingå i vår FaceBook-grupp "Vi som reser till Aguilas och Aguilongolf" (frivilligt förstås) där vi löpande informerar varandra om olika saker/vägledning från att du lämnar Sverige, resan genom Europa, under din vistelse i Aguilas mm.

All betalning sker i euro på plats i Aguilas, mer om detta när du har anmält dig.

Vill du boka eller få mer information så kontaktar du;

Lasse Hogström  +46 768 987 726    lasse@golfdelsol.eu
Laila Hogström   +46 725 893 043

 

 


VÄder Águilas

VÄdER MalmÖ