Golf del Sol
 

 

varför golf del sol

golf resor malmö

golf del sol

en vecka golfHusbilsgolfare 2018/2019

Boka tidig rabatt, pris 825 euro, om du bokar senast 15 augusti 2018!

Tillsammans med Golf del Sol samarbetar vi för golfande husbilsåkare som reser till Spanien och vill spela golf till ett vettigt pris. Vi erbjuder golf på en fantastisk fin bana med utsikt över Medelhavet, Aguilòngolf, med närhet till staden Águilas.                                     
Vi har de fyra senaste åren genomfört för Caravan Club's golfare deras SpanienMästerskap i okt/nov på golfbanan Aguilón golf. I år, 2018 genomförs SpanienMästerskapet under perioden 1 - 30 oktober.

Vi välkomnar alla husbilsgolfare, även er som inte är medlemmar i Caravan Club att spela med oss.

Priset för ett månadspaket (okt/nov samt februari/mars/april) är 875 euro per par, fritt spel, inklusive golfbil i en månad. Bokar du senast den 15 augusti är priset 825 euro! Tidigare husbilskunder erhåller 35 euro i rabatt på ordinarie månadspris. Fri ankomstdag.

Vi har även 14-dagarspaket till ett pris av 575 euro per par, fritt spel, inklusive golfbil. 

Varför inte kombinera Jul- och Nyårsfirandet med golf tillsammans med andra husbilsgolfare till ett specialpris under december 2018 - januari 2019. Fritt spel i en månad inkl. golfbil för 695 euro per par. Eller alternativt 15 ggr/månad per par inklusive golfbil för 575 euro. Fri ankomstdag under december.

I alla paket ingår självklart att få delta i Golf del Sol´s tävlingsverksamhet och andra aktiviteter.

Vi erbjuder även reducerad greenfee på andra golfbanor som t.ex. Lorca Resort, Campo Sol, Valle del Este, Desert Spring.

När du kommer till Aguilas med din husbil så finns det tillgång till olika ställplatser (pris från 8 euro) eller ACSI-campingar alternativt stränder att fricampa på. Vi har även möjlighet att stå över natt vid våra golfbanor. Som husbilsåkare har du tillgång till en servicestation som tillhandahåller all den service som du behöver för din husbil, tömning och fyllning av husbilens olika tankar inkl. LPG. De har även ställplats med el, dusch och tvättmaskin.

All betalning sker kontant i euro på plats i Aguilas, mer om detta när du har anmält dig.

Vill du boka eller få mer information så kontaktar du;

Lasse Hogström  +46 768 987 726,  lasse@golfdelsol.eu

 


VÄder Águilas

VÄdER MalmÖ