Golf del Sol
 

 

varför golf del sol

golf resor malmö

golf del sol

en vecka golfLasse Hogström

Min golfresa
 
1993 blev frestelsen för stor, jag började spela golf, efter att ha gått caddy för min fru Laila i tre år. Vår första gemensamma klubb blev St. Jörgen GK i Göteborg. 2001 flyttade vi till Kode och Ingetorps GK.  Mycket golf blev det efter arbetsdagens slut då boendet låg 50 meter från nionde tee.  2012 flyttade vi igen och bosatte oss i grannorten Jörlanda och gick med i vår nuvarande klubb Kungälv-Kode GK. Under alla mina år som golfspelare har jag alltid försökt bidra till klubbarnas olika kommittéer som t.ex. tävlingsledare/domaruppgifter samt innehaft de flesta av olika styrelseposter inkl. klubbordförande i Ingetorps GK i ett antal år.

Utöver detta har vi åkt husvagn och husbil under många år och varit med och organiserat tävlingsgolf för Caravan Club´s golfsektion både i Sverige och framförallt i Spanien och Aguilón Golf. Som kuriosa kan jag nämna att min största golfbedrift är att jag blev tvåa i putt-SM 2010 på Forsgårdens GK.

Nytt för säsongen 2018/2019 är att jag blir ansvarig för Golf Del Sol´s tävlingar på Aguilón Golf och Lorca Golf Club. Laila och jag fortsätter som golfvärdar för boendet i Mar de Pulpi.

Vid min sida har jag min fru Laila som kommer att stötta mig bl.a. som starter, utdelning av priser, dela ut kramar samt iordningställa lägenheterna inför gästernas ankomst i Mar de Pulpi. Laila kommer också bistå mig vid våra olika aktiviteter för våra gäster, guidning, roliga historier m.m.