Husbilsgolf

Tillsammans med Golf del Sol samarbetar vi för alla golfande husbilsåkare som reser till Spanien och vill spela golf till ett överkomligt pris. Vi erbjuder bra golf på en fantastisk fin bana, Aguilòn Golf ( https://aguilongolf.info/ ) med en magnifik utsikt över det kristallklara Medelhavet med milsvida sand- och klippstränder, Costa Cálida (den varma kusten). Alldeles i närheten ligger Águilas, som är en gammal romersk fiskehamn. Där bor det 35 000 invånare i staden och där turismen är långt borta. Här kan ni uppleva det genuina spanska folklivet och i februari varje år är det Carnival i staden.

De senaste 7 åren har vi genomfört för Caravan Club’s golfare deras Spanien Mästerskap i okt/nov på Aguilón Golf, så blir det tyvärr inte denna gång p.g.a. covid-19. Men det kanske blir av lite senare på säsongen, vi får se vad som händer.

Vi välkomnar alla husbilsgolfare, även er som inte är medlemmar i Caravan Club att spela med oss.

Priser för säsongen 1 oktober 2020 t.o.m. 30 april 2021.
Alla priser är per par!

– Ett månadspaket i okt/nov/febr och mars/april) med obegränsat spel, inkl. golfbil. Pris
875 €.

Bokar du ett månadspaket före den 1/1-2021 så blir priset 825 €.

Ett paket med 30 st. greenfee, inkl. golfbil, under 30 dagar, pris 725 €. Bokar du 30 st. GF-paketet före den 1/1-2021 så blir priset 700 €.

– Ett 14-dagarspaket med obegränsat spel, inkl. golfbil. Pris 575 €.

Lågsäsongserbjudande 1 december – 31 januari
Passa på och spela golf till lågsäsongspris under december och och januari.

– Ett månadspaket med obegränsat spel inkl. golfbil. Pris 725 €.

– Ett paket med 30 st. greenfee med obegränsat spel inkl. golfbil, under 30 dagar. Pris 595 €.

 

I våra husbilspaket ingår att ni kan delta i Golf del Sols tävlingsverksamhet och andra aktiviteter, vissa begränsningar kan det bli p.g.a. Covid-19. När du och din husbil kommer till Águilas så finns det tillgång till olika ställplatser eller campingar alternativt stränder att fricampa på. Ni har möjlighet att stå över natt vid Aguilón golfbana, vilket är mycket är unikt. Det är få banor i Spanien som tillåter detta. De tillåter även hund på banan om den är kopplad under hela rundan. Som husbilsåkare har du tillgång till en fullservicestation med egen ställplats som tillhandahåller all den service som du behöver för din husbil, t.ex. biltvätt, tömning och fyllning av husbilens olika tankar, diesel inkl. gasol. De fyller alla typer av gasolflaskor, även svenska, utan problem. De hyr även ut personbilar och cyklar. Gångavstånd till playan La Cabana, ca 300 m.

Ställplatsen har väl tilltagna platser och är bra utrustad med el, duschar och toaletter och stora tvättmaskiner och torktumlare. De har en egen Facebook-sida, sök på ”Camper Area Anibal”.

Betalning sker kontant i euro på plats i Águilas, mer om detta när du har anmält dig. Vill du boka eller få mer information så kontaktar du; Lasse och Laila Hogström, +46 768 987 726, hogstrom.lasse@gmail.com