Husbilsgolf

Golfa med husbil i Spanien, Aguilas!

Ni erbjuds en mycket bra golfbana, Aguilón Golf, när ni kommer med ert eget boende i husbilen.
Ni får möjligheten att kunna spela er bästa golf på en fantastisk fin bana med utsikt över Medelhavet och med magnifika bergen Sierra Aguilón i bakgrunden.

Golfsäsongen börjar den 1 okt och slutar den 30 april. Vi har flera golfpaket med olika antal greenfees att erbjuda. Aktuella priser hittar ni på vår hemsida eller på Facebook ”Golfa med husbil i Spanien, Aguilas” I våra golfpaket ingår att ni kan deltaga i Golf del Sol-tävlingar och andra aktiviteter som arrangeras.

När du kommer till Águilas med din husbil så finns det flera ställplatser eller campingar att välja på. Du kan också fricampa vid många stränder och du kan också stå över natt vid golfbanan. 

Som husbilsgolfare har du tillgång till en servicestation (Estación de Servicio Aníbal) som ger all den service som du behöver för din husbil, biltvätt, tömning och fyllning av husbilens olika tankar inkl. gasol. De fyller även svenska gasolflaskor. Servicestation har även en ställplats (Camper Area Anibal) med el, duschar och tvätt/torkmaskiner. De hyr även ut personbilar och cyklar.

Det är gångavstånd till playa La Cabana. Strandpromenaden i Águilas ligger inom cykelavstånd (1 km). I februari varje är det stor Carnival i staden. Varför inte kombinera Jul- och Nyårsfirandet med golf tillsammans med andra husbilsgolfare till lågpris under december och januari.

För mer information, se Facebooksidan ”
Golfa med husbil i Spanien, Aguilas”
eller kontakta Lasse Hogström, 0768-987726 

lasse@golfdelsol.eu eller  hogstrom.lasse@gmail.com