Husbilsgolf

Tillsammans med Golf del Sol samarbetar vi för golfande husbilsåkare som reser till Spanien och vill spela golf till ett överkomligt pris. Vi erbjuder golf på en fantastisk fin bana med utsikt över Medelhavet, Aguilòn golf, med närhet till staden Águilas.

Vi har de sex senaste åren genomfört för Caravan Club’s golfare deras SpanienMästerskap i oktober/november på golfbanan Aguilón golf, så blir det även denna säsong.

Vi välkomnar alla husbilsgolfare, även er som inte är medlemmar i Caravan Club att spela med oss.

Priser för säsongen 1 oktober 2020 t.o.m. 30 april 2021

Ett månadspaket i oktober/november eller i februari/mars/april) är 875€/par, obegränsat spel, inkl. golfbil i en månad.

Boka-tidigt-pris 825€ före 1 augusti:
30 greenfee, inkl. golfbil, under 30 dagar, 725 Euro.

Boka-tidigt-pris 700€ före 1 augusti:
Ett 14-dagarspaket för 575 € per par, obegränsat spel, inkl. golfbil.

Lågsäsongserbjudande:
Spela golf till lågsäsongspris under december och och januari. – Obegränsat spel i en månad inkl. golfbil för 725 € per par. – 30 greenfee, inkl. golfbil, under 30 dagar, 595 €.

I våra husbilspaket ingår det att ni kan delta i Golf del Sols tävlingsverksamhet och andra aktiviteter. När du kommer till Águilas med din husbil så finns det tillgång till olika ställplatser (pris från 7€) eller ACSI-campingar alternativt stränder att fricampa på. Ni har möjligheten att stå över natt vid Aguilón golfbana, detta är mycket är unikt.

Det är få banor i Spanien som tillåter detta. Som husbilsåkare har du tillgång till en fullservicestation med egen ställplats som tillhandahåller all den service som du behöver för din husbil, t.ex. biltvätt, tömning och fyllning av husbilens olika tankar, diesel inkl. LPG . De fyller alla typer av gasoltuber, även svenska, utan problem. De hyr även ut personbilar och cyklar. Gångavstånd till playa La Cabana, ca 350 m.

Ställplatsen är bra utrustad med el (6 eller 10 Amp), duschar och toaletter och med stora tvättmaskiner och torktumlare. Väl tilltagna platser. De har en egen Facebook-sida, sök på ”Area Camper Anibal”.

Betalning sker kontant i euro på plats i Águilas, mer om detta när du har anmält dig. Vill du boka eller få mer information så kontaktar du; Lasse och Laila Hogström, +46 768 987 726,  hogstrom.lasse@gmail.com