Hyrbil

Det lönar sig alltid att boka bil själva!

OBS! Enligt uppgift så har priserna gått upp för hyrbilarna. Det kan variera stort från dag till dag, så bevaka gärna sidorna med jämna mellanrum. Vad vi har förstått så är det smartaste att hyra bilen i 20-dagarsintervaller. Sen får man åka och byta bilen och hyra igen. Då pressar ni ner priserna ordentligt – Kolla runt på olika sajter för biluthyrning

VIKTIGT: Läs igenom er hemförsäkring samt det betalkort ni använder. Många har full försäkring så inga extra försäkringar behövs.

Det finns så många biluthyrare som man kan anlita, här får ni ett axplock ur högen som t.ex.

www.rentalcars.com

www.hyrbil24.se
 
www.holidayautos.com

www.autoeurope.se

www.europcar.se

www.goldcar.es


I juni är det början av högsäsongen och priserna följer säsongen. I september börjar lågsäsongen och då finns hundratals bilar som står lediga hos uthyrarna runt Alicante flygplats. Så bevaka hyrbilsmarknaden för när lågsäsongen är i antågande så börjar konkurrensen fungera igen.

Skall ni hyra bil längre tid än en månad? Då kan det vara värt att bli medlem i Más Amigos – kostnad 42€. Logga in på Más Amigos och titta på deras villkor och erbjudande. Más Amigos anlitar  www.centauro.net för sina bilar.
Den största fördelen med att hyra bil via Más Amigos är deras skandinavisktalande kundtjänst i Torrevieja som hjälper dig före, under och efter hyresperioden.