Den sista Golf del Sol-tävlingen på svensk mark 2022 spelades på Kungälv-Kode GK och genomfördes under en klart lysande sol med tillhörande kraftig värme som sög musten ur många av våra deltagare.

Som belöning för dagens slit stod Tilda bakom grillen och grillade dagens måltid som bestod av högrevsburgare med pommes frites med de vanliga tillbehören, i samma takt som deltagarna hålade ut på 18:e green. Det är ju skönt att komma in i skuggan och få maten serverad direkt.

De stolta vinnarna i tävlingen blev Anne och Lars Jeppson-Ekstrand från Vinbergs GK på enastående 49 poäng! GDS gratulerar!

På andra plats placerade sig paret Rolf Jonsson och Rigmor Majqvist från Forsgårdens GK med 46 poäng. På tredje plats kom paret Lars-Ove och Marie-Louise Lorentsson från Lundsbrunns GK på 45 poäng.

Lars-Ove var pricksäkrast av alla deltagarna när det gällde att komma så nära flaggan som möjligt. Det fattades bara 42 cm! GDS gratulerar!

Bland alla deltagare som inte lyckades spela till sig en plats på prislistan så lottade vi ut 2 st. greenfee till Kungälv-Kode GK. De som hade turen att vinna detta pris blev Stellan och Britt-Marie Jinhage Åberg från Stenungsunds GK.

Golf del Sol tackar alla tävlingsdeltagarna för ett bra jobb på golfbanan idag och vi hoppas att få se många av er på golfbanan Aguilon i Aguilas i vinter.

Resultatlista:

https://mingolf.golf.se/Competition/3518135?fbclid=IwAR0borqIX7NTKWYmm1M5TlK99baZ33LUSXjb5t4-evzBkCi1M8sFEf6xnEc#/competition/3518135/results