Stort TACK för en fin säsong 2022/2023 (som officiellt är över nu fast vi har några gäster kvar) 🤩

Wow va massa fina människor vi får träffa, både nya och gamla gäster. Ni är unika, med ett par saker gemensamt – Ni gillar golf. Tror nästan nån av er t.o.m älskar golf! Och så tycker ni om vackert väder, vilket vi mestadels har här! 🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️☀️

Tack för att ni kommer år ut och år in och vill hänga här i vår pärla Aguilas. Ni förgyller tillvaron och vi gör detta tillsammans! En hel del av er har redan lagt bokningen inför nästa säsong vilket gläder oss enormt, tack för förtroendet! Ni som är i fundera-stadiet kanske inte ska vänta för länge! 😎

Som ni förmodligen har märkt har det skett en omorganisering i företaget. Grundaren Peter Hallberg har synts mindre och mindre och titulerar sig numera glad pensionär. Givetvis kommer han inte försvinna helt. Även Marcus har varit mindre på plats och kommer börja studera till hösten. Peter Larsson har varit ett enormt stort bollplank och assisterat mig bra denna säsong och kommer fortsätta göra det. Detta är min andra säsong med GDS och jag har lärt mig mycket tack vare er alla. Även om titlar inte är viktigt för mig så är jag nu platschef. Man kan även säga ansiktet utåt och det är väl ändå lite komiskt eftersom mitt ansikte har bråkat en del med mig de senaste månaderna (allergisk reaktion för er som inte vet) … Hoppas att ni ändå har kunnat se min entusiasm med GDS. Man ska göra det man tycker är roligt! Jag trivs i Aguilas och med er och jag ser framemot att ses igen ☀️🌴

Vi har lite kreativa idéer på gång men ni kan vara lugna, vi kommer inte ändra på ett bra koncept som funkar!

Hör av er om ni har synpunkter (negativt som positivt) eller om ni bara vill babbla lite. En enkät kommer också snart som vi hoppas ni vill fylla i 🤗

Vi kanske ses på golfbanan i Sverige i sommar? Om inte annat på GDS sommartävlingar.

KRAMAR ❤️

/Malin

0733-160760

malin@golfdelsol.eu